A Rangers folytatja a hagyományt a cseh játékosok igazolása terén. A csapat szívesen fogadott a csehekre a 2000-es években. A tendencia tovább folytatódik. Tegnap Glen Sather General Manager kiegyezett a keményen nyomuló csatárral, Ales Kotalik-kal, aki távozik Edmontonból.

 A 30 éves Kotalik három éves szerződést kötött, kilenc millió amerikai dollár értékben. Közel kilenc szezont töltött a Buffalo egyesületénél mielött az Edmontonhoz szerzödött egy második fordulós NHL draft jogáért.

 Előző szezonban 43 (20+23) pontot gyűjtött a Sabresban és az Edmontonnál 75 mérkőzés távlatában. Négy alkalommal haladta meg a 20 gólos határt karrierje során. A legtermékenyebb idénye 2005/06 -os volt, amikor 62 (25+37) pontot termelt.

 Kotalik helye a csapatban attól is függ, hogy az ukrán születésű Nikolai Zherdev elhagyja-e a klubot. A 24 éves tehetség ugy döntött, hogy a bírói törvényszékhez fordul tiszteletdíjának meghatározása érdekében. Ha ez túl magas lesz, a Rangers valószínűleg lemond róla.

 Az alapszakaszban Zherdev volt a Rangers legponterősebb játékosa 58 ponttal , de pontszerzési kisérletei kudarcba fulladtak a rájátszásban, hét mérkőzés alatt nem gyűjtött egyetlen pontot sem.

 

 

 

 

 

Címkék: rangers nikolai edmonton zherdev ales kotalik sabres

A bejegyzés trackback címe:

https://nhlinfo.blog.hu/api/trackback/id/tr401238478

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása