Hedman három évre írt alá

 2009.07.10. 19:36

 A Tampa Bay Lightning nem vesztegeti az időt. Három éves szerződést kötött az ifjú hátvéddel. Az újoncok tábora még igazán el sem kezdödött, de már bizalmat kapott Hedman.

 " Fényes jövő áll elötte és a mi szándékunk, hogy minél hosszabb ideig a Lightning játékosa legyen. " - nyilatkozta boldogan a szerződés megkötést követően Brian Lawton.

 Draftolása pillanatától két hét sem telt el, de a klub többi játékosának példáját követve Hedman is szerződést írt alá. Az egyezség három évre szóló rookie megállapodást feltételez, 900.000 (ez a maximum összeg) zöldikével jutalmazzák szezononként, amit különböző bonusz feltételek színesítenek, melyek kiváltása saját és csapata teljesítményétől függ.

 Az ifjú tehetség bevallása szerint mindig megvolt a szándéka, hogy az NHL világához tartozzon. Több szakértő jellemezte így: "a legfelkészültebb draftolt játékos, akinek biztos alapja van, hiszen két szezon felnőttek közötti szereplés áll mögötte".

 " Fontosnak tartottuk ma megtenni a következő lépést Victorral. Sebesen ívelő karrierjét reményeink szerint a Lightningban fogja megvalósítani. Meggondolt döntés volt a szerződés megkötése és hasznos, mostmár teljes erőfeszítéssel összpontosíthat a jégkorongra és folyamatos fejlődésére. " - hangsúlyozta Brian Lawton vezérigazgató egy kiadott sajtóközleményben.

 A svéd Elitserienben a Modo mezében mutatta meg tudását Hedman, 43 mérkőzés és 21 pont áll mögötte. A statisztikákban +21 -gyel ajánlja magát. Az év rookie játékosának járó díjjal tüntették ki.

 Az, hogy az NHL-ben fog szerepelni következő idényben, azt vonja maga után, hogy nem szerepelhet a JVM Saskatoon csapatában. A csapat két bajnokságot és ugyanennyi ezüst  érmet érő második helyezést tud magáénak.

Címkék: victor modo tampa hedman

A bejegyzés trackback címe:

https://nhlinfo.blog.hu/api/trackback/id/tr681239261

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sok sikert Hedman ! ! ! Igazi nagy jatekos lesz belole, ezt mar elore lehet boritekolni
süti beállítások módosítása