Alfredsson magyarázatra vár

 2009.07.15. 11:24

 Már több mint egy hónap tel el, mióta Dany Heatley kérte szabadon bocsátását az Ottawa Senators-tól. Ennek okát senki sem ismeri. Daniel Alfredsson kapitány akarja tudni az igazságot. Kapcsolatot próbált létesíteni ifjabb csapattársával.

 " Mindenképpen beszénli fogok vele" - mondta a svéd.

 Úgy mint mindenki mást, Alfredssont is meglepte a Heatley ügy. Annak ellnére, hogy a szezon alatt végig szobatársak voltak. Semmi jel nem utalt arra, hogy a 28 éves kanadai elágedetlen az Ottawában betöltött szerepével.

 " Nagyon meglepett, nem kétséges. Nem tudtam semmire következtetni. Nem érzem úgy, hogy az idény során bármilyen kis problémája lett volna az edzővel (Cory Clouston), váratlanul ért az egész. " - mondta kedden Daniel Alfredsson az ottawai riportereknek egy telekonferencia alkalmával.

 A svéd csapatkapitányhoz a hír pár nappal jutott el a nyilvánossá válást megelözően. Azóta próbálja elérni Danyt-hiába. Nem adja fel, továbbra is próbélkozik. Akarja tudni a bomba király lemorzsolódása mögötti igazságot.

 " Eddig csak spekuláció tőletek (média), tőlem és mindenki mástól. Dany nem mondott nyilatkozott nyilvánosan. Igazából senki se tudja, hogy fajultak idáig a dolgok vagy miért jutottunk ide. " - fejtette ki Daniel Alfreddson az Ottawa Citizen-nek.

  " Ez egy folyamat volt, amelynek ő az eredménye? Nem tudom. "Valami teljesen mást szeretnék csinálni!" - vagy egy reggel felébredt és változásra volt szüksége? Nem tudom mi juthatott eszébe, sürgősen beszélnem kell vele. "

 "Pozitív jelek a jövőre nézve"

 Daniel Alfredssont ami igazán meglepte, az időzítés volt.

 " Úgy gondoltam, hogy egy csapat vagyunk, ami a helyes irányba tartó hajón van. Minden évben fejlődtünk és teljesítettünk. Nyilvánvalóan láthatók pozitív jelek a jövőre nézve. Lehet, hogy eljutunk a döntőig és még tovább. Dany természetesen nagy részese volt az elért sikernek, a múltnak és remélem, hogy az lesz a jövőben is. "

 Nem sokkal később a Szenátorok egy ajánlatot kaptak az edmontoni Olajosoktól. Dany Heatleyt küldenék erősítésnek Albertába, cserében három játékos érkezne: Dustin Penner, Andrew Cogliano és Ladislav Smid. Heatleynak visoznt véto joggal rendelkezik. Gyakorlatba ültetheti a 'no-trade' szerződési kikötését, hogy megakadályozza az üzletet. Nincs igazi magyarázat Heatley viselkedésére, idáig a legnagyobb rendben folyt minden.

 Korábban Eugene Melnyk, az egyesület tulajdonosa azt nyilatkozta, hogy Dany Heatley hosszú távon az Ottawa játékosa marad, ha csak nem érkezik egy kiváló ajánlat. Ő nyitva hagyta annak lehetőségét, hogy a sztár a felső ligás csapathoz térjen vissza. Daniel Lafredsson ugyanazon a hajón evez.

 " Meglátjuk mi fog történni. Vannak olyan döntések, amelyeket meg kell hozni mindkét oldalon. ha Dany visszajön, ami egy jó lehetőség, tárgyaló aztalhoz kell ülni vele. Ha a csapat része lesz, akkor tovább lépünk és hozzá látunk a munkához. De most az ő kezében van a kocka, neki kell meghoznia a döntést.

Címkék: daniel nhl ottawa heatley dany alfredsson

A bejegyzés trackback címe:

https://nhlinfo.blog.hu/api/trackback/id/tr381247228

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása