Hudler után Niittymäki

 2009.07.10. 12:19

 Tegnap Antero Niittymäki szerződést kötött. Úgy tűnik, hogy a KHL lefoglalt még egy NHL játékost. A torinói olimpiai játékokon a finn válogatott első számú hálóőre az orosz Sport-Express hírlap szerint egy éves szerződésben állapodott meg az Atlant-tal, egy millió dollár fejében.

 Az üzletet várhatóan pár nap múlva hivatalosan is bemutatják, beleértve a csapat korábbi szerzeményeit. Köztük Fredrik Bremberget, aki a a Djurgardentől érkezett és a Himiktől  érkezett kapust, Alekszej Jegorovt. A KHL-es tapasztalatokkal rendelkező Ray Emery azt nyilatkozta, hogy Niittymäki helye a Philadelphia-ban lenne.
 
 A sportújságnak az Atlant vezetői azzal dicsekedtek, hogy a vásárlási listájukon két NHL-es kapus neve villog, akik betölthetnék a csapatnál ezt a szerepet a következő szezonban. Az első számú a Rangers-es Henrik Lundqvist, akit Martin Gerber követ, anno a Färjestad arany kapusa, jelenlegi torontos.

Címkék: átigazolás nhl philadelphia khl niittymäki atlant

A bejegyzés trackback címe:

https://nhlinfo.blog.hu/api/trackback/id/tr421238198

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása