Niittymäki: "Mégse!"

 2009.07.10. 20:40

 A napokban az orosz média azon csámcsogott, hogy Antero Niittymäki megállapodott a KHL-ben szereplő Atlant-tal. De az utolsó pillanatban jött be a képbe Victor Hedman és "ellopta" a finn olimpikon elsőfokú kéziratát, kiegészítőként vitte magával Mike Smith helyetesítőjét Lawton perzsájára.

 " Úgy éreztük, hogy nyáron szükség van egy tapasztalt tartalék kapusra, és most már ezt a célt teljesítetttük. Antero egy stabil másod számú NHL-es hálóőr. Arra kell törekedjen, hogy meccseket szerezzen meg Mike-tól. A lehetőséget megadjuk számára. Szerepléseinek száma tőle függ. " - mondta Brian Lawton vezérigazgató.

 A 29 éves finn 2002 óta tartozik a Flyers egyesületéhez, de az NHL-ben való bemutatkozásához 2005-ig kellett várnia, és azóta se volt stabil kapusa a Philadelphiának, hol első számú, mikor csak második.

Címkék: philadelphia tampa niittymäki antero

A bejegyzés trackback címe:

https://nhlinfo.blog.hu/api/trackback/id/tr61239361

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása