A Montreal folytatja a sorozást

 2009.07.11. 14:09

 A Canadiens volt a top csapat a szabad ügynök piacon a múlt héten. Most Bog Gainey áltlános igazgató újabb darabokkal tuningolja a csapatot. Tegnap (péntek) nyilvánvalóvá vált, hogy érkezik egy hátvéd és egy csatár.

 A New York Rangerstől a hegy, Paul Mara, miközben támadó posztra  Travis Moen érkezik a San Jose Sharkstól.

 A 29 éves Mara-t hetedikként draftolták 1997-ben, egy éves szerződést írt alá a Montreal-lal. Korábban A Tampa Bay, Phoenix, Boston és a Rangers soraiban fitogtatta tudását. Összeségében 239 (63+176) pontért volt felelős, 639 játszma árnyékában.

 A 27 éves Moen 2007-es szezonban a Stanley kupát emelhette a magasba több csapattársával az Anaheim mezében. Szerződése három évig érvényes. A kanadai 16 (7+9) pontot termelt 82 mérkőzés alkalmával a Kacsáknál és a Cápáknál, ahova az Anaheim marciús negyedikén tradelte. A bal szélső támadó NHL mutatói: 56 pont (29+27) és 362 fellépés.

 Korábban, a Montreal Canadiens Brian Gionta-t, Mike Cammalleri-t, Jaroslav Spacek-et és Scott Gomez-t szerezte meg, erősödés észlelhető minden téren.

Címkék: átigazolás nhl paul travis montreal mara moen

A bejegyzés trackback címe:

https://nhlinfo.blog.hu/api/trackback/id/tr741240343

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása