Gustavsson helyett Auld

 2009.07.10. 18:31

 A Dallas Stars  abban reménykedett, hogy sikerül Jonas Gustavssont Texasba csalogatni. Tegnapelött viszont pattant a húr, a Färjestad aranyat érő kapusa a Torontonak írt alá. Ez kényszerítette a Dallast, hogy Marty Turco mögé új hálóőrt keressenek.

 Ahelyett, hogy a szabad játékjoggal rendelkezők közül válasszon, ahol még akadnak stabil kapusok, Joe Nieuwendyk manager egy üzlet nyélbe ütésére adta fejét, majd kezét. Végül az Ottawa Senators második cseréjére, Alex Auldra esett a választás. A 28 évesért cserébe draftjoggal gazdagodtak a Szenátorok.

 A következő szezonban Auld a Szenátorok harmadik kapusa lett volna Pascal Leclaire és Brian Elliott mögött. Tavaly 43 alkalommal és 91.1 hatékonysággal őrízte az Ottawa kapuját. Kapott góljainak aránya 2,47 gól/meccs.

 Auld korábban Vancouver, Florida, Phoenix és a Boston kapuja elöl hárított. Most az ő szerepe, hogy Marty Turconak hasznos pihenési szüneteket biztosítson. Turco 82 mérkőzésből 74 vállalt az előző idényben. Bevallása szerint meghaladta őt a számos szereplés.

Címkék: dallas átigazolás alex ottawa auld

A bejegyzés trackback címe:

https://nhlinfo.blog.hu/api/trackback/id/tr851239155

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A texasiak elvittek az Ottawa masodik kapusat es ezert az ottawaiak oromukben meg egy draftjogot is adtak nekik? :) Itt valami nem santit?
süti beállítások módosítása