Minden jó, ha a vége jó?

 2009.07.12. 21:37

 Kent McDonell csalódott, de boldog. Egy érzelmileg telített időszakon esett át. A Varmlands Folkbladnak adott interjúban fejtette ki a Skellefteå AIK képviselői iránti kiábrándulását és a Färjestadhez költözés örömét.

 " Keserű szájízzel hagytam mindent mögöttem " - osztotta meg a Skellefteå-ban felhalmozott tapasztalatát.

 Egy fontos nap volt csütörtök McDonell számára. A 30 éves center a spekulációkkal és pletykákkal tarkított időszak után elhagyta a Skellefteå-t, ahol utolsó két idényét töltötte. Alig telt el egy kis idő, mikor a Färjestad bejelentette az NHL-érdemes jobb szélső/center  leigazolását.

 A Skellefteå sajtóközléményében azt hirdeti, hogy a felek kölcsönös egyezség alapján váltak el. Ez nem egészen igaz, ha hihetünk McDonnellnek.

 " Először nagyon idegesek és csalódottak lettünk a feleségemmel. Még egy évet kellett volna a Skellefteå-nál töltsek. Már két éve éltünk itt, a szakmai stábon kivül minden nagyszerű volt. Élveztük az életet és nagyszerű embereket ismertünk meg. Végül nem kívánatos személyként kezeltek Västerbotten-ben. " - mondta a vf.se portálnak.

 Amikor tudomására jutott, hogy a Färjestad svéd mesterei leigazolnák jobb hangulatban teltek napjai.

 " Aztán megtudtuk, hogy a Färjestad érdekelt személyem iránt és ez lett számomra az első opció. Voltak más csapatok is, akik érdeklödtek, de azok közömbösek maradtak. Amilyen korán lehetőségem volt, beszéltem 'Perra'-val (Johnsson, FBK - edző), már csak arra vártam, hogy a megállapodás részleteit tisztázzuk" - mondta McDonnell.

 Visszaéltek a rájátszásban.

 A kanadai beismeri, hogy az utolsó idényben nem teljesített az elvárásoknak megfelelően. 25 pontjával (14+11) nem büszkélkedik. Vállalja gyengébb teljesítményét, de szerinte a játék körülményeknek is köszönheti a végeredményt.

 " Éreztem, hogy rosszul használnak. Visszahúztak, nem tudtam érvényesülni. A szezonban én alakitottam ki a legtöbb kapu elötti helyzetet, a rájátszásban viszont a háttérbe szorítottak. Hátul játszodtattak, de ez egyáltalán nem illet rám, mint a Columbus Blue Jackets-ben a lejátszó szerepkör."

 Nem titkolja, hogy örömteljes napja volt, mikor a Skellefteå címeres mezét szögre akaszthatta.

 " Sok barátom van itt, a rajongók nagyszerűek és kedvelem a csapattársaimat. De a klub többé nem érdekel. Minden keserű szájízzel ér véget, de mostmár elfelejtettem az egészet. Megtörténik... " - nyilatkozta befejezésül.

 OHL bajnoki címmel rendelkezik, '97/98-as szezonban a Guelph Storm-mal léphetett a dobogó legmagasabb fokára. Egy évvel késöbb a junior U20-as kanadai válogatottal ért el második, ezüstöt erő helyezést a korosztályos vilagbajnokságon.

Címkék: kent elitserien färjestad mcdonell skellefteå

A bejegyzés trackback címe:

https://nhlinfo.blog.hu/api/trackback/id/tr401242726

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása