Egymásra találtak

 2009.07.11. 17:37

 A 2004/05 lockout idényében ő volt az elit sorozat egyik legeredményesebb játékosa, Kristian Huselius-szal és Mike Knuble-lel egy formációban. Most a linköpingi triumvirátus két tagja újra egy csapatban, a Washington Capitals-ban bizonyíthat.

 Tegnap (péntek), Brendan Morrison egyéves szerződést kötött a fővárosiakkal, 1,5 millió dollár értékben. Knuble elöző hét végén írt alá szerződést ugyancsak a Washington-nal.

 " Brendan egy veterán center, egy jó támadó tulajdonságaival felvértezve. Abban reménykedünk, hogy segíti a klubot céljai elérésében. Makk egészséges és elvárjuk, hogy a legjobb kondicióban vegyen részt az edzőtáborban. Azt gondolom, hogy itt boldogulni tud. " - fejtette ki véleményét George McPhee.

 A 33 éves Brendan-nak esélye lesz harcolni a második center pozicióért, Nicklas Bäckström mögött most, hogy Sergei Fedorov visszaköltözött Oroszországba. Morrison karrierje, teljesítménye csökkenő tendenciát mutat az utolsó szezonokat ellemezve. Miután az NHL egyik gőzmozdonyát alkotta Markus Näslund-dal és Todd Bertuzzi-val a Vancouver Canucks-ban pár évvel ezelőtt, Morrison termelése csorbát szenvedett az utóbbi években.

 Miután a 2007/08-as idényben egy kereszkötéses sérülés következtében kimaradt, szezonját tönkretéve elhagyta a Vancouvert, tavaly nyáron már a Kacsák mezét viselte. Ahol teljes kudarcot vallott és a Dallas Starshoz passzolták.

 Nem büszkélkedhet az utolsó szezonjával sem, 81 meccs és csak 31 (16+15) pont áll mögötte.

Címkék: átigazolás washington nhl morrison brendan

A bejegyzés trackback címe:

https://nhlinfo.blog.hu/api/trackback/id/tr821240615

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása