"Vékony, mint a gereblye"

 2009.07.11. 18:42

 Daniel Larsson az NHL egyik jövőbeli kapusa, mondta Curt Faser, aki az AHL-ben szereplő Grand Rapids Griffin edzője. Az Atlanta Trashers volt edzője úgy gondolja, hogy a farmból már felkerült vadak segítségére lesz szüksége Daninak, hogy magára szedjen még egy pár kilot mielött bemutatkozik a nagy cirkuszban.

 " Ő az igazi, de vékony, mint a gereblye. Ha látja sétafikálni az ember, azt mondja, hogy egy gereblyét lát, meg egy sapkát. " - nyilatkozta Fraser a Windsor Starnak.

 Az AHL-ben tevékenykedő edző fogadna egy másik svédre is. Szerinte egy-két év mulva Mattias Ritola is megállná helyét a Red Wings-ben. A '87-es születésű csatár 42 pontig jutott az utolsó szezonban.

 " Ritola nagyon jó játékos lesz. Csak sérülések állhatnak az útjában. " - jósolta edzője.

 Daniel Larsson és Mattias Ritola két játékos, akik esélyt kaphatnak a télen az NHL-ben való bemutatkozásra. A hálóőrök oldalán a Detroit elvesztette Ty Conklint szabadügynökként. A helyét Jimmy Howard vette át. Ez lehetőséget biztosít, hogy Larsson szerepet vállaljon harmadik opcióként.

 Mattias Ritola nagyon keményen kezdte utolsó szezonját, majd lesérült. A klubon belüli hierarchiában felfele halad, miután a Red Wings olyan értékeket veszített el, mint Marian Hossa, Mikael Samuelsson és Tomas Kopecky a szabad ügynök piacon. Jiri Hudlerr pedig Oroszországban vállalt szerepet.


 

Címkék: detroit daniel ahl larsson mattias ritola curt faser

A bejegyzés trackback címe:

https://nhlinfo.blog.hu/api/trackback/id/tr131240700

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása