Múlt héten Oliver Ekman Larsson megbarátkozott új egyesületével. A '91-es születésű svéd tehetség a elöző hónapban még nem is tervezett jóformán. Most a Coyotes mezében bizonyíthat. A csapat hatodikként draftolta. Nem volt sok ideje tudását fitogtatni a stáb előtt. A csapat edzőtáborában mindenképpen esélyt kap.

 A Phoenix vezérigazgatója Don Maloney felsőfokon méltatta a frissen érkezett, de már lenyűgöző újoncot.

 " A korcsolyázási technikája és koronggal való játéka teljesen más szinten van, mint vele egyidős fiataloké. Megállja helyét a jégen. Ő a legkarcsubb játékosunk jelenleg, ami meglepő, mert ha valakiről azt lehet állítani, hogy kitünő teljesítményt fog felmútatni ebben a ligában, akkor ő a legbiztosabb jelölt. A szervezet nagy reménysége. " - nyilatkozta Maloney az amerikai azcentral.com portálnak.

 Larsson 18-dik születésnapját pénteken töltötte, elégedetten beszél a Glendale-ben töltött hétről.

 " Egy jó tapasztalat volt találkozni a fiúkkal, a csapattal lenni, az edzővel es a vezérigazgatóval beszélgetni. Szorakoztató volt. " - mondta.

 Frissen zárult idényében a kanadai táblázaton elért első helye ajánlotta. A svéd másodosztályban, az Allsvenskan-ban szerepelt: +44 -el és 17 ponttal (3+14) végezte a szezont. A hátvéd ezzel a teljesítménnyel megérdemelten kapta a legtöbb pontot gyűjtő U18-asnak járó díjat.

Címkék: phoenix nhl oliver larsson ekman

A bejegyzés trackback címe:

https://nhlinfo.blog.hu/api/trackback/id/tr271241824

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása