Nincs hely Zsergyev számára

 2009.08.17. 12:15

 Nyikolyaj Zsergyev a Szalavat Julajevben? Nem, a létszám teljes. A klub vezetősége abban hisz, hogy a keret így is elég erős a bajnoki cím elhódításához. Nincs üres hely a Rangers pontkirálya számára.

 Korábban adatok világossá tették, hogy Zsergyev közel áll KHL alapszakaszgyőzteshez való igazoláshoz és csak a szerződés részleteinek leszögezése maradt hátra. De a Szalavat Julajev tartozkodik attól, hogy feladatatot adjon az ukrán földön született játékosnak.

 " Nekünk egyszerűen nincs szabad helyünk a keretben " - nyilatkozta Igor Zacharkin eedző az orosz Napi Sport újságnak. Jelezte, hogy a csapat széle üti a hosszát és teljesnek tekinthető.

 " Öt erős láncszem van a csapatunkban és számos tehetséges fiatal játékos, különösen kiemelve Kirill Kabanov szupertehetségünket. Nem áll terveinkben  egy játékosról lemondani, hogy lehetőséget adjunk Zsergyevnek, még akkor se, ha ő egy nagy játékos. Az ő neve későn került fel a szabadügynökök színpadjára. " - fejezte be Zacharkin.

 Az Ufa korábban a nyár folyamán Patrick Thoresen, Andreas Johansson, Szergej Zinovjev, Dmitrij Kalinyin, Vitalij Kolesnik, Viktor Kozlov és a már említett Kirill Kabanov játékjogát foglalta le. Nagyon erős kerettel és jogos elvárásokkal indulnak az ősszel kezdődő idényben.

 Időközben ha Zsergyev a KHL-t választja, akkor Fredrik Bremberggel egy csapatban, az Atlantban fog bizonyítani.

Címkék: khl nyikolaj julajev atlant zsergyev szalavat

A bejegyzés trackback címe:

https://nhlinfo.blog.hu/api/trackback/id/tr711314737

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása