Chelios munkáért könyörög

 2009.08.19. 18:45

 Chris Chelios lassan munkanélkülinek nyilvánítható, miután a Red Wings vezetősége nem mutat hajlandóságot szerződésének meghosszabítására. Annak ellenére, hogy egyetlen NHL egyesület sem érdeklődik játékjoga iránt, ő nem adta fel a reményt, hogy a nemzeti ligában folytassa pályafutását.

 A 48-ig életévéhez közelebb álló hátvéd az AEÁ olimpiai készülését szolgáló táborában Chelios meghallgatva Brian Burke GM tanácsát, a veterán megkérdezte egyenesen Ron Wilson edzőt:

 " Van egy hely Torontoban? "

Wilson a Toronto Maple Leafs edzője számára a kérdés nem tartalmazott megleptést. Tisztában van vele, hogy karrierjét szeretné kinyújtani, még egy kis zöldikével puhítaná matracát.

 " Lehet vitatkozni azon, hogy a jégkorong történelem egyik legnagyobb amerikai játékosa. Tudom, hogy egyes emberek ezt mondják róla, például (Pat) Lafontaine és (Mike) Modano. Ugyanakkor Chelios egy igazi harcos, minden nagy csatán végig vergödött. " - mondta Ron Wilson a Toronto Sunnak.

 Bizonyára dícsérő nyilatkozata nem ér fel egy szerződéssel Chris Chelios számára. A Flames-szel kötött üzlet után, mely következtében Anton Strålman Calgaryba költözött, a Toronto legalább kilenc hátvéddel rendelkezik. Csak a nyár folyamán erősítéseket végeztek a védekező fronton. Garnet Exelby, Mike Komisarek és Francois Beauchemin csatlakozása után Chelios leigazolása reménytelen.

Címkék: detroit toronto red nhl chris wings chelios leafs maple

A bejegyzés trackback címe:

https://nhlinfo.blog.hu/api/trackback/id/tr391323980

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása