Hogyan tovább Nylander?

 2009.08.19. 13:01

 Michael Nylander még egy szezon erejéig a NHL-ben fog szerepelni - bár a Washington Capitals nem szeretné megtartani őt. Nyáron pletykák keringtek, hogy a KHL fele kacsingat, hogy itt korábbi csapattársához csatlakozzon. Az Avangard Omszkhoz igazolását Jaromir Jagr segíthetné elő. A pletykák viszont romba dőltek, mikor Nylander svéd ügynöke Bill Zato kijelentette, hogy soha nem érdeklődtek kontinentális ligában harcoló csapatok honfitársa iránt.

 A másik fél, a cseh legenda Jaromir Jagr az orosz Rossiiskaya Gazetanak adott interjújából kiderül, hogy Nylander felhívta őt és érdeklődött a rájátszásban az Ufat bucsúztató csapat iránt.

Forrás: usatoday.com

 " A tárgyalások az átigazolásokkal kapcsolatban a sportmenedzser dolga. Ha valaki segítséget kér tőlem, hogy utasítsam vissza? Nylander valóban telefonált nekem. A csapatomról érdeklődött. Azt mondtam neki, hogy az Avangard Omszk egy erős csapat egy hadsereg szurkolóval a háta mögött. Nyugaton a KHL nem a legfelkapottabb téma, nem igazán ismerik a KHL-t. Sokaknak el kell magyarázni, hogy a kontinentális liga nagyon komoly. " - nyilatkozott a Washington Examiner újság kérdéseire a 37 éves barátjáról.

 Michael Nylander a Fővárosiakkal kötött megállapodás értelmében még két évig kellenne harcoljon Bruce Boudreau irányítása alatt. A szerződés 8,5 millió dollár anyagi jutattásra jogosítja fel a két év alatt. Tavasszal a rájátszásban 14 mérkőzésen probált bizonyítani, sikertelenül. Majd az edző polcra rakta, nem mútat rosszul.

Címkék: washington michael nhl jagr khl capitals omszk jaromir nylander avangard

A bejegyzés trackback címe:

https://nhlinfo.blog.hu/api/trackback/id/tr381323329

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása