Kirill Kabanovnak problémái vannak az új klubjával, a Szalavat Julajevvel. Az Ufa elnöke Oleg Gross szerint betelt a pohár. Belefáradt Kabanov és apja (aki ígéretes fiának ügynöke) fontoskodásába, miután a szerződés minden részletét rég megtárgyalták.

 " Nagyon elegem lett kettejükből. Semmit sem tett még az orosz jégkorongért. Mit nyert meg életében. Az égvilágon semmit! " - ketyegett Oleg Gross.

 Azért érdemleges tagja volt az orosz U18-as válogatottnak a szombaton végére erő Ivan Hlinka-emléltornán, ahol a döntőben Kanada 9-2 eredménnyel oktatta ki az orosz ifjakat. De mégis a második hely ezüst éremmel ér fel. Kabanov pedig hét (5+2) ponttal negyedik volt az összesített ponttáblázaton. Egyedül hagyták honfitársai az első tíz között.

 A vihar erősen ostromolja Kabanovot, aki nyáron elhagyta a Szpartak Moszkvát, hogy az Ufához szegödjön. A tornádót az apa követelései okozták. Fia törvényes képviselőjeként tanácsolta a 17 éves ifjút a szerződés aláírása előtt. Akkor megegyeztek a felek, de azóta folyton civakodnak.

 Kabanon apja azt állítja, hogy beleegyeztek abba, hogy a bal szélső ingyen csatlakozhat az NHL-hez, mikor eljön az idő. A másik dolog ami zavarja az ígéret be nem tartása, hogy fia a 17 számú mezzel cirkáljon a jégen. A szám már kódolt, az emberek emlékezetébe Valerij Charlamov véste be a prímszámot.

 " Nincs lehetőség arra, hogy egy szerződésbe belefoglaljam, hogy ingyen a sztár-ligába engedjük, mert a  kontinentális liga alapszabályzatát sértenénk meg közvetlen módon. " - vázolta Oleg Gross GM, aki szépen fogalmazott az apa utólagos gyerekesen buta követeléseinek ecsetelésében.

 " Nagyon elegem kezd lenni. Akarattal hívják fel ilyen butaságokkal a média figyelmét az egyesületre. " - nyilatkozta a Sovjetskij Sport újságnak.

 Hogy mit hoz a jövő nem lehet biztosan tudni. De Oleg Grossnak nem rendelkezik jelentős tervekkel, hogy a Kabanov klánt érvényesülését segítse elő. A komoly szakmai stábot és keretet tekintve, nem igazán fogják hagyni, hogy büntetlenül szökdécseljen a veréb az elefánt mellett.

 Ha Kabanov visszautasítja a szereplést az Ufa színeiben, akkor elköveti élete legnagyobb tévedését. A tagadó válasz ívelő karrierjét a mélybe rántaná.

 " Minden szükséges papíriratot benyújtottunk a KHL, az Orosz Szövetség és a Nemzetközi Jégkorong Szövetség bizottságaihoz. Várjuk a döntéshozóbüró döntését. Lehet, hogy soha többé nem fog a fiatalember jégkorongozni sem az ifjúsági ligákban, sem a korosztályos válogatottban. Akkor az apuka majd magyarázhatja az embereknek, hogy a fia miért nem hokizik többet soha. " - villámlott Gross.

Címkék: gross kirill khl julajev kabanov szalavat ufa oleg

A bejegyzés trackback címe:

https://nhlinfo.blog.hu/api/trackback/id/tr681325819

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása