Tegnap cikkeztünk arról, hogy Cheliost nem temetik el az ajánlatok. Az NHL-ben szereplő csapatok nem gyúrakodnak aláírásáért, viszont két kontinentális ligában agancsoskodó egyesület érdekelt a 47 éves Chris Chelios iránt.

 Az egyik klubot a Detroit korábbi edzője Barry Smith irányítja. A szentpétervári SZKA tervei komolyak, a sztárgárda vonza Cheliost. A második csapat neve egyelőre ismeretlen, a feltételezett érdeklődő a veterán üzenetrögzítőjét használta közlési csatornaként - állítja az ESPN.

 " Semmi sem kizárt, az orosz liga sem. A legfontosabb dolog a családom. Nem tudom, hogy meg akarom-e tapasztalni, hogy milyen távol élni tőlük. Imádom a jégkorongot és szeretném folytatni útamat, de a gyerekeimet jobban szeretem. Majd meglátjuk mit hoz a fortuna. " - ecsetelte Chris Chelios az ESPN-nek.

 Nyilvánvaló, hogy a Detroittal Stanley-kupát akasztott veterán folytatni fogja pályafutását, legyen annak bölcsője a farmliga vagy Európa bármely erősebb bajnoksága.

 " Muszáj játszanom. A fergeteges csatasorozat beindultával, bárhol szándékszom játszani. Remélhetőleg az NHL-ben. Hogy ez így lesz-e, majd meglátjuk. " - fejtette ki Chelios

 Jónéhány NHl klub enyhe érdelődést mutatott, de mind előbb arra kivácsiak, hogy az edzőtáborban a fiataljaik milyen hatékonysággal teljesítenek. Csak B-terv az egyesületek számára a chicagoi hátvéd leigazolása vagy Cs, mint Chelios.

 " Én várni fogom a telefon csörgését " - fejezte be  optimistán Chris.

Címkék: detroit red szentpétervár nhl chris wings chelios khl szka

A bejegyzés trackback címe:

https://nhlinfo.blog.hu/api/trackback/id/tr371325439

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása